+30 6972 712424 info@hitos.gr Μεταμόρφωση, Ιωάννινα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Χήτος Luxury Hall κλείνει στην αγκαλιά του πολυτελείς αίθουσες συνολικής χωρητικότητας 1650 καλεσμένων προσφέροντας ένα απολαυστικό και χαλαρό περιβάλλον απαράμιλλης θέας και καλαισθησίας.

Δυο cafe-bar όπου οι καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό πριν και κατά την διάρκεια της δεξίωσης και δυο δωμάτια με προσωπικό WC στη διάθεση των νεόνυμφων διευκολύνοντας τη νύφη στη πιο σημαντική μέρα της ζωής της.

Eντυπωσιακή πισίνα, Πλήρες & Σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, Άνετο parking, Γεννήτρια για ασφάλεια

Αναλαμβάνουμε τις παρακάτω εκδηλώσεις

Γάμους
Βαπτίσεις
Επίσημα δείπνα

Επετειακά πάρτυ
Πάρτυ γενεθλίων
Χοροεσπερίδες

Συνέδρια & παρουσιάσεις
Εταιρικές εκδηλώσεις

Αίθουσες

Επιλέξτε μια από τις διαθέσιμες αίθουσες για να δείτε περισσότερα

Χήτος

 Luxury Hall

Ένας διαφορετικός χώρος.

Στιγμές προσωπικές όπως η μέρα … αλλά και η νύχτα του γάμου, γεγονότα που συμβαίνουν μια φορά στη ζωή όπως η βάπτιση, εκδηλώσεις με ιδιαίτερη επαγγελματική σημασία όπως συνέδρια, δεξιώσεις, συμπόσια ή άλλα πολιτιστικά δρώμενα … όλα μπορούν να πάρουν τον τίτλο του μοναδικού μέσα στις διακριτικές εγκαταστάσεις του Χήτος Luxury Ηαll που απέχει 15 λεπτά από το κέντρο των Ιωαννίνων.

Οι χώροι του κτήματος έχουν σχολαστικά μελετηθεί συνδυάζοντας την λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική για μια ξεκούραστη και απολαυστική εκδήλωση. Ο αρμονικός συνδυασμός της πέτρας του ξύλου και του φυσικού στοιχείου είναι τα γνωρίσματα εκείνα που χαρακτηρίζουν τις αίθουσες δεξιώσεων.

Κουζίνα

Οι άρτια εξοπλισμένες κουζίνες επιτρέπουν την παρασκευή όλων των εδεσμάτων λίγες ώρες πριν ή κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης.

Το καλό, ποιοτικό και παραδοσιακό φαγητό ήταν και είναι η πετυχημένη συνταγή των γεύσεών μας που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με μοναδική δυνατότητα εξυπηρέτησης 1650 ατόμων εντός 20 λεπτών.

Το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει το μενού που επιθυμεί μέσα από μια μεγάλη γκάμα φαγητών που εξελίσσεται συνεχώς.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ολόφρεσκα και τα κρέατα είναι όλα ντόπια καθώς η επιχείρηση διατηρεί 27 χρόνια κρεοπωλείο στο χωριό Μεταμόρφωση και πάνω από 35 χρόνια εκτρέφει ζώα ελευθέρας βοσκής.

Τοποθεσία

Πρόσβαση

Από Ιωάννινα 

Με κατεύθυνση προς Κόνιτσα, και λίγο μετά την Μεταμόρφωση (Καρυές), κινούμενοι επί της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κακκαβιάς και ακριβώς στη διασταύρωση προς Ζαγοροχώρια θα στρίψετε αριστερά. Στην αερογέφυρα θα στρίψετε αριστερά. Θα μας βρείτε επί της οδού Καρυών-Λιγοψάς.

Από Κόνιτσα

Με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, κινούμενοι επί της Εθνικής Οδού Κακαβιάς – Ιωαννίνων και ακριβώς στη διασταύρωση προς Ζαγοροχώρια θα στρίψετε δεξιά. Στην αερογέφυρα θα στρίψετε δεξιά. Θα μας βρείτε επί της οδού Καρυών-Λιγοψάς.

Φόρμα επικοινωνίας

Στείλτε μας άμεσα ένα email συμπληρώντας την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

Adress

Μεταμόρφωση, Ιωάννινα
19o χμ Ιωαννίνων – Κονίτσης
ΤΚ: 45500

E-mail

info@hitos.gr

Phone

6972 712424
6972 303653
2653 022190

© Copyright Χήτος Luxury Hall – All Rights Reserved | Developed by : Impel – biznes architechts